Leveringsvoorwaarden

peinzendBetaling:
Over het algemeen ontvangen mensen het liefst een rekening thuis. Soms betalen mensen liever boter bij de vis, het is maar net wat jou het beste uitkomt.
Soms spreek ik met mensen een ‘strippenkaart’ af die tevoren betaald wordt zodat een traject overzichtelijk en betaalbaarder wordt.

Betalingskenmerk:
Over het algemeen zal er “Coaching”, “Business Coaching”, “Training” of “Supervisie” op de rekening staan. Wanneer het wenselijk is om e.e.a. nader te specificeren of wanneer het wenselijk is om eea. op naam van uw bedrijf te zetten, dan is dat zeker mogelijk omdat mijn werk zich altijd ook laat vertalen naar productiviteit en effectiviteit.

Afzeggingen:
Het zal duidelijk zijn dat ook mijn tijd “geld” is. Ik verwacht geen overdreven stiptheid maar ik reserveer tijd voor je in mijn agenda. Hoe jij die wilt gebruiken dat is aan jou … Ga je niet schuldig voelen als je door omstandigheden wat later bent. Maar reken er wel mee dat er na de afgesrpoken eindtijd waarschijnlijk weer wat anders in mijn agenda staat.
Verder maak ik over het algemeen gebruik van gehuurde ruimtes omdat mensen graag in alle discretie willen kunnen praten over zichzelf. Daarom moet ik streng zijn met afzeggingen op het laatste moment. Wanneer je niet binnen 48 uur hebt afgezegd -ziekte en calamiteiten uitgezonderd- dan verwacht ik dat de tijd betaald wordt die ik voor je gereserveerd had in m’n agenda.

Kennismakingsgesprekken:
Ook kennismakingsgesprekken zijn ook gesprekken dus -tenzij ik dat expliciet anders heb afgesproken (en dat e.e.a. dus ook schriftelijk is bevestigd)- zullen ook kennismakingsgesprekken normaal in rekening worden gebracht.

Buiten kantoor uren:
Gesprekken in de avonduren zijn mogelijk tegen meerprijs

  • 18:00-20:00u: 10%,
  • 20:00-21:00u: 30%,
  • 21:00u e.v.: 50%.

Lokatie:
In verband met privacy vinden gesprekken over het algemeen plaats in discrete algemeen gebruikte coaching-kamers bij:

test- & trainingsmateriaal
Over het algemeen zal trainings- en testmateriaal worden uitgereikt om te worden gebruikt als ‘huiswerk’. Tenzij schriftelijk vastgelegd blijven alle rechten, inclusief copyrights, bij de auteur: Hans R. J. West, Utrecht/Amsterdam.


Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: