Contact

Om contact op te nemen met mij voor coaching op het gebied van self-management of management dan kunt u het makkelijkst onderstaand formulier gebruiken. Dan kunnen we samen kijken hoe ik u het best kan helpen.

Wanneer u belt (06 558 61 554) dan kan ik natuurlijk niet garanderen dat ik u altijd gelijk te woord kan staan. Spreek even in alstublieft, want u zult begrijpen dat ik tijdens een gesprek of training niet voortdurend bereikbaar kan zijn.


Als u wilt dat ik met u contact opneem, vul dan hieronder uw contact informatie en eventuele vragen in:

Ik hoor graag van u,

Vriendelijke groet,

Hans R.J. West


Als gespreksruimte maak ik regelmatig gebruik van Seats2meet bijvoorbeeld in het Berlage gebouw op 5 minuten lopen van het Centraal Station:


Hans R.J. West
coach, therapeut, supervisor
Utrecht/Amsterdam

tel onderweg: 06-558 61 554
HansRJWest@Gmail.com
twitter: @HRJWest
skype: HRJWest
http://www.BE-Management.com

One comment on “Contact
  1. […] Dan is er ook nog iets met landen op je voorvoet. Want het is voor een brein niet lekker om bonkend door het park te moeten hossen (hoe goed de verende zolen ook zijn die jij voor duur geld hebt aangeschaft: jouw sprong-gewrichten kunnen dat beter). Maar dat vereist vaak wel even wat one-on-one instructie. Zonder dat je jezelf nou gelijk helemaal een volledige looptraining op de hals hoeft te halen kan het handig zijn als ik we samen wat dingen proberen en ik je wat dingen laat zien. Neem daar maar even contact voor op door te bellen of via de contact pagina: +klik hier+ […]

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: