Hans R.J. West

Al decennia is Hans West ermee bezig om mensen beter te laten presteren. Mensen met lichamelijke klachten, mensen met geestelijke klachten – beiden.
Er valt veel te bereiken door de zaken juist integratief aan te pakken.
Dat betekent zeker niet altijd “door nòg harder te werken” maar juist vooral vaak: “door handiger te werken”, door beter samen te werken en meer te letten op de manier waarop de energie verdeeld kan worden over de eigen prioriteiten.
Ik beloof helaas géén moeiteloze gouden bergen. Als de huidige crisis iets laat zien dan is het dat holle praat vooral de neiging heeft om “in te storten” als je er een stresstest op zet.

Mijn manier van werken?

Het heeft m.i. niet zoveel zin om alleen maar een mening te geven, zoals je dat helaas veel ziet onder coaches en therapeuten. Het is handiger om iemand uit te leggen hoe ie over z’n eigen situatie kan nadenken. Daarom leg ik veel uit tijdens therapieën en consultancy. Dat krijgen mensen ook mee. Zodat mijn klanten niet alleen begrijpen wat er volgens mij zou moeten gebeuren. Maar vooral zodat je leert begrijpen wat je volgens jezelf zou kunnen doen (opties) en wat je zou willen doen (doelen).
Denken is daarbij even belangrijk als voelen en even belangrijk als de biologie die de basis is van ons denkend en voelend brein. Een mens is méér dan alleen zijn denkwereld, maar het is onzin om denken tegenover het gevoelsleven te zetten

vroeger: (de Gestalttherapie van Fritz Perls) “loose your mind and come to your senses!”
Tegenwoordig: (de integratiebe theorieën van Hillarion Petzold) “keep your mind and come to your senses…”

Een ‘match’ blijkt iedere keer weer erg belangrijk in onderzoeken naar de effectiviteit van coaching en therapie. Daarom stel ik mensen in staat om tegen gereduceerd tarief kennis te maken met ondergetekende zodat duidelijk wordt of ik in uw ogen iemand ben waar je de wensen en behoeften en de dingen die daarbij in de weg staan ook op tafel wilt leggen. Of we genoeg overeenstemming voelen om daar samen naar te kunnen kijken en de mogelijkheden te zoeken.


Waar vindt de behandeling plaats?

Ik kom tijdens kantooruren langs bij u op lokatie of bij uw bedrijf (houd rekening met reistijden/-kosten). Bezoek in de avond is mogelijk tegen meerkosten (zie: voorwaarden).
Of ik maak gebruik van seats2meet (bij voorkeur Berlage Amsterdam, recht tegenover het station).

Contact:

Wanneer u belt (06 558 61 554) of skype-t (HRJWest) dan kan ik niet garanderen dat ik u gelijk te woord kan staan. Spreek even in alstublieft, want u zult begrijpen dat ik tijdens een gesprek of training niet voortdurend bereikbaar kan zijn.
Om hier contact met mij op te nemen is hier de contact pagina

Ik hoor graag hoe ik je kan helpen,

Vriendelijke groet,

Hans R.J. West


Hans R.J. West
coach, therapeut, supervisor
Utrecht/Amsterdam
onderweg: 06 – 558 61 554
HansRJWest@Gmail.com
http://www.BE-Management.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s