het eerste B.E.M.-schema

Het eerste B.E.M.-schema
Juist omdat mensen het soms lastig vinden om met gevoel om te gaan is hier een eenvoudig model van “denken, doen & gevoelens” dat ik veel gebruik bij mijn klanten om uit te leggen hoe e.e.a. loopt of juist mis loopt. Een schema binnen één persoon, dus schema één is niet gericht op communicatie en managen van omgeving.

Dit is een ‘Prezi’ wat wil zeggen dat u heen en weer kunt klikken in het geheel, òf dat u heen-en-weer kunt gaan in het ‘verhaal’ van deze Prezi door de pijltjes links en rechts te klikken als ie geladen is.
Als u in het kleine schermpje ‘hovert’ boven “more” dan kan u kiezen voor een full screen -klik op esc om dan weer terug te keren naar klein scherm-
Prezi”s zijn gemaakt op basis van flash, dus helaas niet te gebruiken op iPhone of iPad.


…of je kunt natuurlijk e.e.a. ook direct op prezi.com bekijken:
Het eerste B.E.M.-schema (bio-emotioneel managament)

Copyrights, 2011: West

Sinds ruim een kwart eeuw werkzaam als therapeut / supervisor. Gespecialiseerd in behandeling van controleverlies door verslavingen. Ik ben niet bezig met veroordeling van taboes. Ieder maakt de keuzes zoals hij/zij wil. Het draait erom dat we samen die keuzes zo maken dat je een gelukkig mens bent. Het is aan mij om daar helder en praktisch uitleg over te geven en je te helpen bij het zetten van stappen, het is aan jou om de stappen te zetten. Samenwerking staat voorop.

Tagged with: , , , , , , ,
Geplaatst in Uitleg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s